zu

joi, 26 noiembrie 2009

suisuri?





















Framantari. In fata, incertitudini, in spate, solul solid in care mi-au crescut radacinile celei mai frumoase perioade a tineretii. Iar acum urmeaza primul si cel mai greu pas... sunt ravasita de teama viitorului, oricat de imbietor m-ar ademeni. Poate pentru nimic nu m-am framantat ca pentru acest viitor loc de munca.

7 comentarii:

  1. Un loc de muncă e un lucru foarte important, dar tot nu are rost să te frămânţi! Timpul va spune dacă e, sau nu, pentru tine. Iar dacă nu e, îngeraşul îţi va aduce ceva mai bun!

    Eu înţeleg, pentru că am trecut şi eu prin aceste frământări, şi am schimbat destule locuri de muncă până să ajung unde sunt acum, şi sunt foarte mulţumită.

    O seară bună, şi multă linişte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Presupun că trebuie să privim, uneori, lucrurile cu puţină detaşare... acolo unde este omeneşte posibil. Căci lucrurile nu se întâmplă degeaba, iar dacă există un anumit motiv, îl poţi repera privind puţin mai departe decît ceea ce se simte.

    Numai bine şi mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai incredere in tine ca poti orice!
    Si sunt sigura ca poti! Cateodata ne e frica prea mult de necunoscut, in loc sa fim provocati de el...
    Succes si realizari frumoase! Omul sfinteste locul!

    RăspundețiȘtergere
  4. DRAGII MEI AM ZIS, GATA CU INSOMNIILE SI FRAMANTARILE, DE ACUM M-AM HOTARAT SA VAD DOAR JUMATATEA PLINA CU AVANTAJE A SITUATIEI NU PE CEA GOALA DAR PLINA DE NOSTALGII... OF, 15 ANI NU-S DE COLO...

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este viata...Cu suisuri si coborasuri.Important este sa nu ne pierdem increderea in noi insine. Dumnezeu este langa noi tot timpul.Succes pe drumul vietii prietena draga!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. CRISTI CE DEPINDE DE MINE IMI DA INCREDERE, CE E CONTROLAT DE CEI DE ALATURI IMI DA EMOTII, SPER SA FIE ASA CUM S-A PROMIS, UN NOU AN , UN NOU INCEPUT...

    RăspundețiȘtergere