zu

sâmbătă, 5 septembrie 2009

revolutii- on line, live

Istoria trece prin fiecare dintre noi, oricat de neinsemnati suntem iar noi marsaluim prin ea, minuscule batalioane de furnici strabatand autostrada civilizatiei umane. Valurile ei, care se revarsa netinand seama de meridiane si traditii, vin si-s de neoprit. Fiecare generatie se inalta pe trairile si creatiile inaintasilor ca generatii de corali pe exoscheletul trecutelor generatii iar cei ai prezentului netezesc calea viitorimii.

Libertatea-perpetua himera. Fata morgana a istoriei, dorita ca aer, hrana si apa pentru suflet. Suntem blestemati sa fim sclavi dorintei de libertate. E scris in codul genetic al psihicului nostru. Si ne ridicam periodic, cu sangele involburat, sa schimbam nuantele istoriei, sa facem diguri umane din proteste si revendicari, sa schimbam cursul vietii colective.

Traim revolutii in direct, participam sufleteste solidarizandu-ne la proteste de pe partea cealalta a lumi, plangem victimele calamitatilor de aiurea, suntem frati, fii ai aceleiasi mame ancestrale are ne-a alaptat cu lapte amestecat cu dorinta de libertate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu